.....

Som ni säkert har märkt så har bloggen inte uppdaterats på evigheter..Jag bloggar inte här längre pga att jag inte vill använda mig utav mitt namn i bloggvärlden..Ser bloggen mer om en rolig grej och tar det inte alltför seriöst..

Om ni nu vill fortsätta att följa mig så kan ni lämna en kommentar=)

WTF??!!!

Sitter och nördar framför datorn istället för att vara ute och njuta av solen, FY PÅ MIG!!..Sitter och fixar med bilder, har alldeles för många och ca 50% blir det väl DELETE på..Men det tar sin lilla tid ändå hehe..Hittade en bild från mars(?)..Ser ni skuggan bakom tv:n ???...Hahah, vadfan är det för nåt liksom??!!..
Tycker att det ser ut som att en man med hatt sitter i soffan(MEN DET HOPPAS JAG VERKLIGEN INTE )HAHAHA...Ne, men helt ärligt undra hur det kan ha blivit så där=S..Aja, lite konstigt är det i alla fall!

Style By Tyra!

Klickade hem lite grejer från Style By Tyra för några dagar sen...Det finns alldeles för mycket fint där, men fick nöja mig med dessa så länge...Vill ha en bikini därifrån, som jag har väntat i evigheter på..men eftersom att jag har big natural boobs så måste jag ha den största strl i överdelen men S i under och strl 42/44 är väldigt stort om man har S annars...Hmmm..Kanske får nöja sig med bara en överdel..Får se om jg klickar hem den under helgen..

Träna & Sola!

(Bjuder på en osminkad bild, man ska ju inte va sminkad på gymmet)

Good Morning!
Klockan är alldeles för mycket ..Vaknade vid halv 7 första gången och var pigg men låg självklart kvar(SOM VANLIGT)..Sen klev jag inte upp förens vid halv 9..Sitter och dricker en smoothie nu och har käkat 2 knäckisar utan smör..Ska strax hälla i mig lite kaffe och bege mig till GYMMET!..JA,ni hörde rätt =D Haha..

Ska träna kondition och lite styrka, i veckan har jag bara tränat styrka och det är INTE BRA..Jag vill ju liksom bli av med kroppshyddan Hhaah...
Vi är ju lediga från skolan på fredagar men får ändå använda gymmet, vilket e kanoners=)

Ne, nu måste jag dra..Ska sola sen också..

I'LL BE BACK!

Sorry , för stans sämsta uppdatering men har inte haft varken lust elr tid med bloggen..

Har en massa inlägg på hög som ska upp, bloggar ikväll och imorgon kommer det att dyka upp en hel del inlägg..Såg att jag har haft ovanligt många läsare haha..Kul, undra vilka ni är..Ingen som vågar kommentera tydligen hahaha=)

Ne, ska laga lite korvstroganoff & ris nu...Har ALDRIG lagat det tidigare!

 


RSS 2.0